Разчита се на категорична победа на първи тур, в партията има

...
Разчита се на категорична победа на първи тур, в партията има
Коментари Харесай

ПП ГЕРБ регистрира Иван Гайков като кандидат-кмет на община Приморско

Разчита се на безапелационна победа на първи тур, в партията има последователност и поредност за надграждане на постигнатото през миналите три мандата

Политическа партия записва в ОИК през днешния ден своята листа с претенденти за общински съветници за идния локален избор, претендент за кмет, както и претендентите за кметове на обитаеми места.

Кандидатът за кмет ще е, който е член на ГЕРБ от 2011 година, бил е общински консултант на партията, работил е в кметската администрация на дългогодишния властник доктор Димитър Германов по време на първия и втория му мандат – в отдела по Териториално и селищно устройство (ТСУ), като е отговарял за противозаконното строителство. До 2022 година Иван Гайков бе шеф на Общинското дружество „ Чистота и озеленяване “, след което минава в частния бизнес. Управлява два фамилни хотела и два ресторанта в Приморско.

Иван Гайков е роден на 18 ноември 1982 година и произлиза от най-известните остарели родове на Приморско – Попови и Гангарови, считани за първите авторитетни семейства, оформили образа на остарялото населено място Кюприя в град с същинска история.

Целият си умишлен живот прекарва в родния си град. Завършил е Техникума по строителство и архитектура в Бургас, а по-късно и специалността „ Софтуерни технологии “ във Великотърновския университет – с бакалавърска степен. По-късно пази и магистратура по строителен инженеринг във Варненския свободен университет. Семеен е и има момиченце на 10 години.

Днес Иван Гайков влезе в заседателната зала на ОИК Приморско с целия актив на ГЕРБ и видно от състава на листата не се чакат промени в линията на развиване на тази община, водена три мандата от доктор Димитър Германов.

На втора позиция в листата с претенденти за общински съветници след Гайков е досегашният зам.-председател на Общинския съвет Борислав Киров. На избираема позиция е и дългогодишната председателка на локалния парламент Златина Тюлиева.

Прави усещане високата оценка на публичната работа на, който бе номиниран за изключителна демонстрация на хуманизъм в влиятелната ранглиста на Флагман.бг – „ Личност на годината 2022 “. () Милев е на трето място в листата на ГЕРБ. 7-ма позиция е за предания деятел Захарина Неделчева.

Всички досегашни кметове на обитаеми места, които съставляват ГЕРБ, още веднъж са издигнати поради реализирани високи резултати в своята работа.

„ Разчитам на безапелационна победа, с цел да надградим постигнатото и с цел да повишим качеството на туристическия артикул, защото считам да оформим нашата община като водеща дестинация по Южното Черноморие. Ще работим за възстановяване на опазването на здравето на първо място по време на натоварения летен сезон. Общината ни ще отвори нови територии за отдих и туризъм, ще доразработим и схемата за облекчение на паркирането през летните месеци “, сподели Гайков пред Флагман.бг.
 Иван Гайков е претендентът за кмет на ГЕРБ в Приморско 
Той акцентира, че доктор Германов ще продължи да работи за развиването на общината, че има последователност и поредност в политиката на ГЕРБ.

Листата на ГЕРБ за Община Приморско:

1. Иван Петров Гайков

2. Борислав Красимиров Киров

3. Костадин Милчев Милев

4. Георги Гихоров Димитров

5. Павел Жеков Павлов

6. Златина Петрова Тюлиева

7. Захарина Стоянова Неделчева

8. Жулияна Янкова Иванова

9. Иван Михайлов Ламбов

10. Иван Господинов Иванов

11. Георги Димов Димов

12. Тодор Николаев Костов

13. Янчо Петров Янков

Кандидати за кметове на кметства:

Николай Кирилов Марков (Китен)

Яна Михайлова Жекова (Ново Паничарево)

Стойчо Стамов Карабинов (Веселие)

Георги Полихронов Георгиев (Ясна поляна)

Вълко Стамов Дринков (Писменово)
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР